2X launches the On Premise Edition of 2X MDM

An Easy and Affordable On Premise 2X MDM Solution

August 30, 2013 - 09:00am

Retain full control of sensitive location tracking data with 2X’s new On Premise Mobile Device Manager for Windows Server LONDON UK, 30 AUGUST 2013 – 2X, developer of the award-winning Windows VoIP PBX 3CX Phone System and mobile device management.

Better iOS support and Bing Maps added to the latest 2X MDM 6.4.5 build

Improved iOS Support Added to the New Version of 2X MDM

August 07, 2013 - 02:26pm

We pleased to announce the release of the latest version of 2X MDM (6.4.5) which has significantly enhanced iOS support. Administrators can now disable an iPhone's camera, as well as prevent users from accessing the Safari browser and iTunes. We're now

How-To
News
Help
Forum

Problem Launching App

2X Remote Application Server allows the delivery of virtual desktops and applications from a central location, providing continuous availability, resource-based load balancing and complete end-to-end network transparency for administrators. This enables vendor independent virtual desktops & application delivery to users on any device, accessible from anywhere. The results are significant savings on administration and support.

Moderator: SeanBianco

Problem Launching App

Postby paulcb » Fri Feb 15, 2008 12:06 pm

Hi

We have recently published an app to a client of ours but they cannot launch the published app.

They can connect and see the app in the Application Client okay, but when they try to launch the published application they get an error message saying 2X could not log into the sever because:

1) The servers are too busy to service your request
2) The Terminal Server is not part of the farm

When we try with our 2X Client the app launches fine. I have remotely controlled their computer and checked the 2X Client settings and they all appear to check out.

Using Application Server 5.1 and Application Client 5.1

Any ideas?
paulcb
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 15, 2008 11:58 am

Postby paulcb » Fri Feb 15, 2008 2:07 pm

Hi!

This is now fixed. A reinstallation fixed it.

Thanks
Paul
paulcb
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 15, 2008 11:58 am


Return to 2X Remote Application Server


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest